Smederevski put 2a, Boleč +381 11 8063 555 info@centars.rs Pon-Pet: 09-17; Sub. 09-16

Sa više od 50 distributera, Great Wall Motors i u Indiji

Sa više od 50 distributera, Great Wall Motors i u Indiji

Great Wall Motors je održao sastanak za komunikaciju sa Indijskim distributerima, a više od 50 distributera je izrazilo svoju želju i snažnu nameru za saradnju. Mnogi Indijski vladini službenici, među kojima i Nitin Gadkari, ministar drumskog saobraćaja, obišao je štand Great Wall Motors-a sa jasnim stavom u pogledu budućnosti Great Wall automobila na tržištu Indije. 

Great Wall Motors dobio je nagradu za najbolje lansirani novi brend od autoritativnog indijskog medija, a Haval Concept H i Haval Vision 2025 koncept automobila, osvojio je brojne nagrade. 

5. februara, po lokalnom vremenu, u Nju Delhiju, glavnom gradu Indije, otvoren je 15.međunarodni sajam automobila 2020. Kao svetski proizvođač SUV-a i PICKUP-a, Great Wall Motors je iznajmio poseban štand na Sajmu automobila pokazujući sav šarm i snagu kineskog brenda indijskim posetiocima. Uz pomoć rastućeg međunarodnog uticaja, dobro je prihvaćen od strane vladinih agencija, distributera i medijskih agencija u Indiji. Indijski distributeri izrazili su svoju nameru za intenzivnu saradnju sa Great Wall Motorsom. Uspeh postignut na sastanku za komunikaciju ne samo da predstavlja veliki uspeh za Great Wall Motors već i nadu u svetlu budućnost Great Wall automobila na tržištu Indije.