Smederevski put 2a, Boleč +381 11 8063 555 info@centars.rs Pon-Pet: 09-17; Sub. 09-16
GreatWall na sajmu u Šangaju

GreatWall P serija Pick-upova je izrađena na novoj P71 platformi koja je zasnovana na šasiji koja ne nosi teret i ima odlične performanse u pogledu sigurnosti, nosivosti i tereta.

Električna verzija pickup-a ima kilometražu od 500km. Akumulator se može potpuno napuniti za 2 sata. Kao deo strategije GreatWall Motorsa u očuvanju životne sredine, svi predstavljeni modeli P-serije zadovoljavaju najviše standarde štetnih emisija u Narodnoj Republici Kini.

Great Wall Motors donirao je 5 miliona juana Dobrotvornom udruženju Hubei

Svaki kineski državljanin veoma pazi na prevenciju, kontrolu i lečenje pneumonije izazavane novim korona virusom. Kako epidemija postaje sve ozbiljnija, sve zajednice treba da se udruže kako bi prevazišle teškoće. Nedavno su Great Wall Motors donirali 5 miliona juana dobrotvornom udruženju Hubei, podržavajući više od 10 gradova, uključujući Vuhan, Huanggang i Kianjiang za kupovinu hitno potrebnih materijala za suzbijanje epidemije.

Nastavljamo u dobrom ritmu

GREAT WALL automobili na teritoriji Srbije nastavlja u dobro ritmu. Novi veliki klijent jesu i Ujedinjene Nacije koje su svoj vozni park obogatile sa 6 novih vozila Great Wall H6 sa 2.0 dizel motorom. Pored Srbije Great Wall uspešno radi i u Crnoj Gori. Uvoznik distributer za Crnu Goru je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u auto industriji Montelada S&B.

Uskoro se očekuje da Great Wall ozvaniči svoje prisustvo i u Bosni i Hercegovini.

RAYONG | TAJLAND: Great Wall Motors (GVM) i General Motors (GM) danas su najavili sporazum o prodaji proizvodnih pogona GM Tajlanda u Rayongu, do kraja 2020 godine.

Potpredsednik GWM-ove globalne strategije, gospodin Liu Xiangshang, rekao je: „Globalna strategija Great Wall Motors-a je počela da se oblikuje nakon više od 10 godina razvoja.

Great Wall u Srbiji raste svakim danom

Najbrze rastuća kompanija na Balkanu u sektoru isporuke pošiljki od vrata do vrata, Bex, poklonila je poverenje Great Wall vozilima, tako da je njihov vozni park bogatiji za dva H6 pokretana 2.0 dizel motorom. 

Great Wall Motors je održao sastanak za komunikaciju sa Indijskim distributerima, a više od 50 distributera je izrazilo svoju želju i snažnu nameru za saradnju. Mnogi Indijski vladini službenici, među kojima i Nitin Gadkari, ministar drumskog saobraćaja, obišao je štand Great Wall Motors-a sa jasnim stavom u pogledu budućnosti Great Wall automobila na tržištu Indije. 

Predstavljamo vam ponosne vlasnike Steed 5 2

Još jedna kompanija iz sektora telekomunikacija odabrala je pravog partnera u poslu, i svoje poverenje ukazala Great Wall vozilima: modeli H5 i Steed 5 sa dizel motorom postali su deo kompanije Electrical Facility Systems! Želimo im uspešne radove na svim predstojećim projektima!